Fa'aletonu masani ile tui tui ole mea faigaluega laiti ile fale

Injection molding o se faiga gaosiga lautele faʻaaogaina i le gaosiga o mea laiti. O le fa'agasologa e aofia ai le tuiina o mea liusuavai i totonu o se pusa fa'ameamea e fa'amaua'i ai mea e maua ai le oloa e mana'omia. Ae ui i lea, pei o soʻo se gaioiga gaosiga, o le tui tui e iai ona luitau. O faaletonu masani e mafai ona tupu i le faagasologa o le tui tui, e aafia ai le lelei ma le aoga o le oloa mulimuli.

 

 

1. Ata pupuu

O se fa'aletonu masani i le tui tui o mea faigaluega laiti o le "pu'upu'u". E tupu lenei mea pe a le faʻatumu atoa e le mea liusuavaʻa le lua o le limu, e iʻu ai i se vaega e le atoatoa pe laʻititi. O ata pupuu e mafai ona mafua mai i mea eseese, e pei ole le lava o le tui, le lelei o le mamanu, poʻo le le lava o le vevela. Ina ia puipuia le pu'upu'u, e tatau ona fa'amalieina tulaga o tui ma fa'amautinoa lelei le mamanu ma le vevela o meafaitino.

2

2. Faailoga faatanoa

O le isi fa'aletonu masani o le "fa'ailoga o le goto," o ni fa'aletonu po'o ni pi i luga o le vaega ua liu. Pe a maalili se mea ma fa'aitiitiga le tutusa, e ono tula'i mai fa'ailoga magoto, ma mafua ai ona fa'alotoifale i luga. O lenei faaletonu e masani lava ona mafua ona o le le lava o le uuina o le mamafa, le lava o le taimi malulu, poʻo le le lelei o le mamanu o le faitotoa. Ina ia fa'aitiitia fa'ailoga o le goto, e taua tele le fa'amalieina o le fa'apipi'iina ma le mālūlūina o le fa'agasologa o le tui tui ma mafaufau i suiga o mamanu o faitoto'a.

3
4

3. Uila

"Flash" o se isi faaletonu masani i le tui tui e faʻaalia i le tele o mea e faʻalautele mai le laina vavae poʻo le pito o le limu. E mafai ona tupu le pa ona o le mamafa o le tui, vaega ua masaesae, po'o le le lava o le malosi o le pipii. Ina ia puipuia le emo, e taua tele le tausia ma le asiasia e le aunoa o molesi, faʻaleleia le malosi o le pipii, ma mataʻituina lelei le mamafa o tui.

I le faaiuga, aʻo faʻapipiʻiina tui o se faiga lelei gaosiga mo mea laiti fale, e taua le nofouta i faʻafitauli masani e mafai ona tupu. E ala i le malamalama ma foia faʻafitauli e pei o puʻupuʻu puʻupuʻu, faʻailoga ma moli, e mafai e tagata gaosi oloa ona faʻaleleia le lelei ma le tutusa o a latou mea faʻapipiʻi tui. E ala i le fa'aeteete o le fa'agasologa o le fa'agasologa ma le fa'aleleia o le fa'alelei, e mafai ona fa'aitiitia nei fa'aletonu masani, fa'amautinoaina o mea faigaluega laiti e sili ona lelei e gaosia e ala i tui tui.


Taimi meli: Mati-26-2024

Feso'ota'i

Aumai se Alaga
Afai ei ai sau faila ata tusi 3D / 2D e mafai ona maua mo la matou faʻamatalaga, faʻamolemole lafo saʻo ile imeli.
Maua Imeli Faafouga