O Mea e Tatau Ona Iloa e Fa'apolokalame o Oloa Ta'itasi e uiga i le Fa'aaufa'atasiga Fa'ata Fa'ata

O le fa'avasegaina o tui fa'apitoa o se tasi lea o faiga e sili ona taugofie mo le fa'atupuina o vaega tetele. Ona o le uluai tupe teufaafaigaluegaina o le limu e ui i lea, o loʻo i ai se toe faʻafoʻi mai o tupe teufaafaigaluega e manaʻomia ona mafaufau i ai pe a faia le filifiliga i le ituaiga faiga e faʻaaogaina.Fa'a'u'u Fa'ameamea1

Afai e te faʻamoemoe e manaʻomia le 10s poʻo le faitau selau o vaega i le tausaga, atonu e le mo oe le tui tui. E tatau ona e mafaufau i isi faiga e pei o le gaosiga, polymer casting, o le vacuum/thermo fatuina, e faalagolago i le geometry o le vaega.

Afai e te sauni mo le aofaʻi e faʻamaonia ai le faʻafaigaluegaina muamua o setui tui, e tatau foʻi ona e mafaufau faʻapea i le tulaga o le vaega pe a fuafua poʻo le a le faagasologa e faʻaaogaina. Lalo o se faʻasologa o le tele o faiga ma le geometry e sili ona fetaui ma i latou:

Fa'aleaganu'u Tu'u'u Fa'atagata: O se vaega e tumau pea le mafiafia o le puipui, e masani lava e le sili atu i le 1/8 ″, ma e leai ni avanoa i totonu.

Fa'ali'i: Mafaufau i se paluni o lo'o tautau i totonu o se ana nifo, fa'aulu i le ea, ma faia i foliga o le ana. Fagu, fagu, polo. So'o se mea la'ititi ma se va i totonu.

Fa'ameamea (Vacuum Cleaner).: E fai si fetaui matui tui, o lenei faiga e amata i se laupepa palasitika faʻavevela, ma faʻamama i luga o se ituaiga ma faʻamalo i lalo e maua ai le foliga e sili ona fiafia i ai. Atigi afifi o oloa, fata, fata, papala, fa'aopoopo i le faitoto'a o le loli ma laupapa laupapa, fa'alava o pusaaisa, moega ta'avale malosi, ma pa'u palasitika.

Fa'ata'amilomilo: Vaega tetele ma va i totonu. Ose auala e fa'agesegese ae lelei tele e gaosia ai vaega laititi laititi e pei o pusa kesi, tane suau'u, atigipusa ma pusa tete'e, faguvai.

Po'o fea lava e fa'alelei ai e te mana'omia, e mana'omia i taimi uma le fa'afitauli o numera ma su'e le tupe maua (ROI) e aoga mo lau paketi. I le avea ai o se tulafono o le lima matua, e mautinoa lava e suʻe e le aufaipisinisi se maualuga o le 2-3 tausaga le aofaʻi o le taimi e toe faʻaleleia ai a latou tupe pe a faʻatau mai le faʻaogaina o tui faʻapitoa poʻo soʻo se ituaiga faiga o gaosiga.


Taimi meli: Oke-10-2024

Feso'ota'i

Aumai se Alaga
Afai ei ai sau faila ata tusi 3D / 2D e mafai ona maua mo la matou faʻamatalaga, faʻamolemole lafo saʻo ile imeli.
Maua fa'afouga imeli